Eanos

Brain Assist

 39,98

Ontdek de Krachtige Voordelen van Brain Assist:

 • Optimaliseer je Brein op Natuurlijke Wijze
 • Versterkt je Focus
 • Verhoogt je Mentale Energie
 • Helderheid van Geest voor Maximale Productiviteit
 • 100% Veganistisch
 • Wetenschappelijk Onderbouwd
 • Ingrediënten die de bloedhersenbarrière echt doorbreken

Met onze baanbrekende nootropic-formule in Brain Assist, is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om je persoonlijke en cognitieve grenzen te doorbreken. Dit supplement is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers en biohackers die streven naar buitengewone resultaten en de vrijheid die ze zoeken.

De unieke formule van Brain Assist bevat 10 krachtige, natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun bewezen positieve effecten op de menselijke hersenen. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld om een unieke formule te creëren die je mentale helderheid, focus en creativiteit verhoogt, waardoor je in staat bent om op een indrukwekkende manier te presteren.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Gratis verzending vanaf €49,99

FAQ

Wanneer je een of meer van de volgende dingen bewust ervaart, dan weet je dat Brain Assist hier invloed op heeft gehad:
  ⦁ Je hebt minder/geen last van mentale vermoeidheid
  ⦁ Je voelt je gemotiveerder om aan de slag te gaan
  ⦁ Je hebt geen ‘zwaar’ gevoel in je hoofd
  ⦁ Je kan scherper en sneller lezen
  ⦁ Je krijgt meer werk af dan normaal
  ⦁ Je kan je in het algemeen net wat beter concentreren op je werk
  ⦁ Je bent wat minder vergeetachtig en hoeft dus bijvoorbeeld een bladzijde niet 3 keer te lezen om te onthouden wat er nou stond
  ⦁ Je bent minder snel afgeleid
  ⦁ Je bent minder prikkelbaar

Als gevolg hiervan zit je in het algemeen net wat lekkerder in je vel. Precies hierom is Brain Assist ontwikkeld.

Je kan Brain Assist op alle momenten van de dag gebruiken. Precies wanneer jij denkt dat je mentale prestaties een natuurlijke boost nodig hebben.
Ons favoriete moment om Brain Assist te gebruiken is gedurende een productieve ochtendroutine, zodat je tijdens de belangrijkste uren van de dag (ochtend en vroege middag) het maximale uit je mentale prestaties haalt.

Ja, je kan Brain Assist gebruiken als pre-workout supplement, wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je energie- en tunnelvisie/focus tijdens het trainen te vergroten. Ideaal bijvoorbeeld wanneer je laat in de avond de gym afbreekt.

Ja, je kan Brain Assist elke dag gebruiken. De ingrediënten in ons krachtige nootropic supplement zijn op zo’n manier gedoseerd dat je bij dagelijks gebruik geen overmatige hoeveelheid van een bepaald ingrediënt in je lichaam hebt. Mits jij je natuurlijk houdt aan ons advies om maximaal twee capsules per dag te nemen.

We hopen je te laten snappen dat we niet voor cafeïne in Brain Assist hebben gekozen, door kort te wijzen op enkele van de veelvoud aan negatieve effecten van cafeïne:
  ⦁ Binnen 3-4 minuten is de helft van je cafeïne consumptie al opgenomen in het bloed. Echter is het effect pas na circa 2,5 uur op zijn hoogtepunt. Wanneer je suiker of melk toevoegt aan je bakje koffie wordt de opname bovendien vertraagd.

⦁ De stof cafeïne wordt afgebroken door en wordt in je lichaam herkend als gif. Om de schade van cafeïne te beperken wordt cafeïne zo snel mogelijk afgebroken. Circa vier uur na consumptie, is de helft van de cafeïne alweer uit het lichaam verdwenen. Dit betekent dat je maximaal maar 1,5 uur lang van de voordelen van cafeïne gebruik kan maken.

⦁ Cafeïne kan leiden tot hartkloppingen, suizende oren of juist zelfs stress! Hier zit niemand echt op te wachten.

⦁ Het duurt meer dan 16 uur voordat de negatieve effecten van cafeïne op je slaap, na het drinken van één espresso zijn uitgewerkt. 16 uur! De negatieve effecten van cafeïne beïnvloeden daarnaast vooral de diepste fases van je slaap. Laat deze fases nou net de belangrijkste fases zijn voor het herstel en rust van je lichaam.

Allemaal niet heel prettig als je het ons vraagt. Hierom hebben wij geen cafeïne toegevoegd aan ons krachtige nootropic supplement Brain Assist.

Je raadpleegt een deskundige arts in de volgende gevallen:
  ⦁ Je gebruikt medicijnen of hebt een medische aandoening

Vermijd Brain Assist wanneer:
  ⦁ Je zwanger bent of borstvoeding geeft
  ⦁ Je een hartaandoening hebt
  ⦁ Je een hoge bloeddruk hebt
  ⦁ Je een beroerte hebt gehad
  ⦁ Je uit een familie komt waar bepaalde serieuze ziektebeelden voorkomen

Het gebruik van Brain Assist is niet bedoeld om ziekte of aandoeningen van welke aard dan ook officieel te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen. Brain Assist blijft ten slotte een supplement.

ONBEGRENSDE VOORDELEN

Waarom ondernemers en high-performers kiezen voor Brain Assist:

TRUSTPILOT REVIEWS

Geen caffeine

Maximale focus en concentratie zonder cafeïnecrash en dip

Een tijdloze bron van energie en focus om de dag te beginnen, gedurende de dag of wanneer je begint aan een belangrijk project

energie

Natuurlijke energie, stimuleert focus & concentratie, en vertraagt ​​mentale vermoeidheid

HET ULTIEME HULPMIDDEL VOOR HIGH-PERFORMERS

EFFECTIEVE VOEDINGSSTOFFEN

Van Rhodiola Rosea en L-Tyrosine is klinisch aangetoond dat ze de niveaus van vitaal leren, geheugen en hoger denken aanzienlijk verhogen. Van Choline is klinisch bewezen dat het de bloed-hersen barrière doorbreekt. Dit is een van de weinige organische stoffen die er bestaan, die dit kan.

STIMULEERT PRODUCTIVITEIT

Gecreëerd om dagelijks te kunnen gebruiken. Voor die momenten wanneer je een extra boost voor je mentale prestaties het hardste nodig hebt. Verbeter je alertheid, focus, mentale scherpte en vertraag mentale uitputting met Brain Assist. Optimaliseer zo je productiviteit.

EERSTE KLASSE ENERGIE & FOCUS

Brain Assist versterkt je focus en concentratie, energie niveaus. Daarnaast stimuleert Brain Assist de natuurlijke aanmaak van dopamine in de hersenen en activeert het andere belangrijke neurotransmitters, omdat de ingrediënten de bloed-hersen barrière doorbreken.

Eanos Brain Assist Open

Veelgestelde Vragen

Brain Assist bevat:

Choline Bitartraat 98% [200 mg]
Choline is onderdeel van celmembranen en kan helpen bij de prikkeloverdracht in de hersenen. Het is een van de weinige organische stoffen die in staat is de bloed-hersenbarrière te passeren. Een tekort aan choline heeft mogelijk een negatieve invloed op de hersenontwikkeling en de cognitieve functies.

Foliumzuur Quatrefolic [150 µg]
Methylfolaat met Quatrefolic® is een zeer stabiele, natuurlijke vorm van foliumzuur die optimaal door het lichaam wordt opgenomen. Deze B-vitamine, vitamine B11 ondersteunt bij vermoeidheid en stress, het kan een gunstig effect hebben op het immuunsysteem, op de aanmaak van bloedcellen en op de cel vernieuwing. Foliumzuur draagt daarnaast bij aan weerstand tegen stress, een normale psychologische functie en tot de vermindering van vermoeidheid.

Ginseng extract 15% ginsenosides (B) [200 mg]
Panax Ginseng, ook Koreanse Ginseng genoemd, wordt beschouwd als één van de belangrijkste medicinale kruiden in de traditionele Chinese geneeskunde. Eigenlijk is het zelfs werelds bekendste kruid. Panax ginseng wordt al meer dan 5000 jaar gebruikt om de gezondheid en het welzijn van de mens te optimaliseren in Azië. In Brain Assist zit Ginst 15 Panax Ginseng verwerkt. Met GINST15 worden de ginsenosides 15x beter opgenomen in het bloed en is de absorptie 4x sneller dan bij gewone ginseng. Koreaanse ginseng kan helpen het lichaam zich sneller aan te passen aan de verschillende stressprikkels en er beter mee om te gaan. Het lichaam kan veerkrachtiger worden & dat kan op zijn beurt vermoeidheid uit stellen en kan zelfs stress-gerelateerde ziektes voorkomen.

IJzer [2,8 mg]
IJzer is een spoorelement dat belangrijk is voor de vorming van hemoglobine, een onderdeel van de rode bloedcellen. Je vindt ijzer in dierlijke en plantaardige producten. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door ons lichaam. IJzer is een belangrijke bouwstof van het lichaam. Een ijzertekort komt vaak als gevolg van bloedarmoede en dit kan zich uiten in vermoeidheid en/of bleekheid klachten.

L-Theanine [50 mg]
Dit aminozuur wordt voornamelijk gewonnen uit groene theebladeren of uit Bolete. Dit is een eetbare paddenstoel die in het herfstseizoen veel voorkomt in Noord-Amerika en Europa. De L-Theanine in Brain Assist is gewonnen uit groene theebladeren. Van L-Theanine is bekend dat het de hersenen bereikt na orale inname en het is bewezen dat het stress vermindert en de aandacht verscherpt.

L-Tyrosine [100 mg]
Oraal kan tyrosine worden gebruikt bij stress, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), cognitieve prestaties & geheugen, fenylketonurie (PKU) en het verbeteren van de alertheid na slaapgebrek. Tyrosine kan eveneens worden gebruikt om de trainingsprestaties te verbeteren en voor hypertensie.
L-Tyrosine is een niet-essentieel aminozuur dat in het lichaam wordt gesynthetiseerd uit het essentiële aminozuur fenylalanine.

Mucuna Pruriens 25% L-Dopa [250 mg]
De fluweelboon (Mucuna pruriens) is een snelgroeiende peuldragende tropische klimplant, waarvan de zaden gebruikt worden in de ayurvedische geneeskunst. Het belangrijkste bestanddeel van Mucuna Pruriens is Levodopa (L-Dopa). Dopamine ondersteunt in ons lichaam de cognitieve vaardigheden en motorische functies, maar ook de beleving van genot en beloning. Door het innemen van Mucuna zorg je er dus voor dat het Dopamine gehalte in je lichaam volop aanwezig is! De belangrijkste reden dat Mucuna Pruriens is toegevoegd aan Brain Assist is omdat Mucuna Pruriens emoties, cognitieve functies (geheugen, waarnemen, concentratie, aandacht etc.) en motivatie kan reguleren en stimuleren.

Pantotheenzuur [6 mg]
In Brain Assist is pantotheenzuur toegevoegd omdat deze grondstof ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden en stresssituaties. Pantotheenzuur of vitamine B5 is een wateroplosbare vitamine. Het is betrokken bij de energieproductie, de synthese van lipiden, neurotransmitters, steroïdhormonen, hemoglobine en de stofwisseling van koolhydraten, eiwitten en vetten. Panthoteenzuur komt voor in producten zoals vlees, eieren, volkorenproducten, groenten en fruit.

Rhodiola Rosea [50 mg]
Rhodiola kan gebruikt worden voor het vergroten van uithoudingsvermogen en mentale capaciteit. Rhodiola Rosea is een adaptogen en kan het lichaam zo helpen aan te passen en weerstand te bieden tegen zowel fysieke als ecologische stress. Inheems in de Arctische gebieden van Europa, Azië en Alaska, heeft het een geschiedenis van gebruik als medicinale plant. Andere vaak voorkomende bijwerkingen ervaren door de inname van Rhodiola zijn een verbeterde stemming, motivatie en algeheel gevoel van welzijn.

Vitamine B12 Methylcobalamine [2 µg]
Methylcobalamine is een van de actieve vormen van vitamine B12. Methylcobalamine draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel, ruggenmerg en hersenen, het goed functioneren van het algehele immuunsysteem en het op peil houden van een gezond homocysteïne gehalte in het bloed. Methylcobalimine Vitamine B12 vermindert daarnaast vermoeidheid en ondersteunt ons geheugen. Vitamine B12 is een kleine organische verbinding die ons lichaam niet aanmaakt maar wel essentieel is voor ons lichaam. Daarom moeten we het uit voedsel of supplementen halen. Voor Veganisten wordt aangeraden een vitamine B12-supplement te slikken of producten te gebruiken met toegevoegd vitamine B12.

Gewicht0,06 kg
Afmetingen4,5 × 4,5 × 10 cm

6 beoordelingen voor Brain Assist

 1. E. Ouwehand

  Ik gebruik Eanos nu een maand en het bevalt me zeer goed! Het heeft mij goed geholpen bij mijn concentratie voor mijn studie. Dit ga ik zeker in de toekomst vaker gebruiken om onder andere mijn deadlines te halen. Kort om is Eanos echt een aanrader!!

 2. J. de Boer

  Goed voor de concentratie. Met Eanos kan ik mij snel focussen mijn werk. Ik voel mij een stuk beter met het gebruik van Eanos dan met koffie doordat het product geen cafeïne bevat.

 3. Jordy v.d. B

  Zeer tevreden!

  Als student ben ik erg tevreden met Brain Assist. Vaak nam ik 3 of meer koppen koffie om gefocust te studeren. Cafeïne was toen mijn redmiddel waarbij ik achteraf vaak last had van een crash. Gelukkig bevat dit product geen cafeïne waardoor ik me de rest van de dag nog goed voel.

 4. Daan

  Door de weeks gebruik ik het vaak om goed te kunnen studeren. Ik merk dat ik langer geconcentreerd kan studeren. Ik neem meestal een capsule in de ochtend en een in de middag om heel de dag meer concentratie en focus te hebben. Ik gebruik het nu ongeveer twee weken en ik ben er erg tevreden mee. Ik zou dit product aanraden als je net iets meer concentratie en focus wilt hebben tijdens je dag

 5. Kelvin

  Wat een product! Dit was het supplement wat ik nog nodig had in mijn dagelijkse behoeftes. Zeker als topsporter kan ik mijn focus en concentratie nu de hele dag hoog houden ook na de trainingen, niet meer 5 bakken koffie om wakker te worden aangezien ik oprecht minder koffie nodig heb gedurende de dag. Super blij dat ik dit product aangeraden heb gekregen en hoop dat het veel mensen even blij mag maken als dat mij het doet, ga zo door Eanos!

  Ze zeggen je weet pas wat je mist als je het niet hebt, maar nu is het andersom. Ik heb dit al die jaren gemist!

 6. larsdebaat1407

  Top voor studie en hoge concentratie sessies
  Gebruik het product nu voor enkele dagen en merk vooral dat ik tijdens mijn sessies waar ik veel concentratie nodig heb, een goede boost krijg. Veel studeersessies of het werken aan verslagen gaat hierdoor gemakkelijker omdat je je makkelijker kunt concentreren en voor langere tijd door kunt gaan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Brain Assist | EanosBrain Assist
 39,98

Beschikbaarheid: Op voorraad

Scroll naar boven